De laatste bosbaanloop van AV NOP van dit seizoen. De eerste keer dat ik mee doe trouwens. Aan het weer zal het niet liggen. Er schijnt een vriendelijk zonnetje in de Noordoostpolder. Zonder twijfel is het vandaag korte-broeken-weer.

Met m’n rugzak om (ik neem m’n Inov-8 cross-schoenen voor als ik nog even het ruiterpad op wil) hobbel ik richting de atletiekbaan en schrijf mezelf en m’n drie meiden in. Dat laatste is ook nieuw. Tegenwoordig rent bijna iedereen in Casa Turboslak met enige regelmaat een rondje.

AVNOP bosbaanloop 2015 – samen met Lara

Mrs T. staat met bordercollie Nim aan het bospad om ons moreel te ondersteunen. Samen met Lara (dochter #3) doe ik twee rondjes van 2,5 kilometer. Tussendoor wandelen we twee keer een half minuutje als ze eventjes last krijgt van steek. Dochter #1 Lynn houdt het na 1 ronde voor gezien. Ze is nog maar net begonnen met hardlopen. Gwen (dochter #2) heeft na afloop net als wij 5 km in de benen.

AVNOP bosbaanloop maart 2015 – Gwen en Lynn

De volgende twee rondjes gaan met enig tempo. Ik sluit aan bij een hardloper die op een prettig tempo ronddraaft.

Twee vlottere rondjes

Met 10 km in de benen wissel ik van schoenen en schuifel wat over het ruiterpad. Tenslotte ga ik op m’n Merrel’s weer richting huis.

Leuke sportieve zondagochtend.

Gwen, Lynn, Lara en Turboslak. Met bordercollie Nim

Reageer