Na drie jaar heb ik m’n Garmin Forerunner 910XT sporthorloge ingeruild voor het meest verse model: de 920 XT. In het wit. M’n 910XT stond trouwens nog maar net koud een uurtje op Marktplaats, of-ie was al verkocht. Ook niet verkeerd natuurlijk.

Garmin Forerunner 920XT

Op het moment van schrijven heb ik er nog niet mee gesport, maar tijdens het “unboxen” en instellen het horloge heb ik me al een aardig beeld kunnen vormen van de mogelijkheden en kenmerken. En de verschillen met de 910XT.

Mijn eerste indruk is ronduit positief. De bedieningsknoppen zijn robuster dan die van de 910XT. De 920XT reageert sowieso een stuk vlotter als je door de menu’s bladert. En de GPS-module is ook lekker snel. Satellieten vinden — in het verleden nogal eens een frustrerend klusje dat eeuwen leek te duren — is in een wip geklaard.

Morgenochtend een eerste rondje met m’n nieuwe aanwinst 🙂

Reageer