Na de AVNOP cross bij Netl wist ik het zeker: ik moet écht de knip trekken om een paar goeie sloffen aan te schaffen waarmee ik ook op moeilijke ondergrond op de been blijf.

Uiteindelijk kwam ik uit bij de Bare Grip schoenen van INOV-8. Maar zouden die niet te smal zijn? Tenslotte loop ik niet voor niks op Merrell.  En welke maat zou dan goed zijn? Hmmmm. Lastig. Zeker omdat je in NL niet op elke straathoek een sportzaak met INOV schoenen vindt. Anyone’s Running biedt uitkomst. In het verleden heb ik daar al eens schoenen van Terra Plana en Merrell gekocht.

Op mijn vraag …

Ik denk aan de aanschaf van de Inov-8 Bare Grip. Hoe valt deze schoen qua maatvoering? Ik loop de laatste jaren op Merrell’s (o.a. Road Glove, Trail Glove en Bare Access). Deze schoenen draag ik in maat EUR 43,5. Wat is in dit perspectief de beste maat voor de Inov-8 Bare Grip? Of is deze schoen sowieso te smal voor iemand die een ruime “toe-box” nodig heeft / gewend is?

… krijg ik een passend antwoord.

Als de INOV-8 schoenen bezorgd worden maak ik de doos open met een mengeling van blije verwachting en terughoudendheid. Het laatste gevoel blijkt ongegrond. De INOV-8 schoenen passen prima. Eindelijk heb ik een paar sloffen met grip.

 

Reageer